TEAM BUILDING in Scoala Altfel la CTT

Anul acesta Scoala Altfel a fost „altfel” si pentru elevii de la Colegiul Tehnic Turda. Dintre multiplele activitati extrascolare, campionate sportive, vizite si excursii, elevii au experimentat putin si din viata de soldat.

In acest sens, am propus o activitate de tip Team Building – paintball la War Zone Cluj, un joc de strategie care implica competente sportive, capacitate de comunicare si colaborare in echipa si  leadership.

Un alt obiectiv a fost realizarea unei vizite la Muzeul Etnografic al Transilvaniei  Romulus Vuia din Cluj unde elevii au avut posibilitatea să-şi însuşească o serie de noi cunoştinţe legate de primul muzeu care are la bază un program ştiinţific, ca urmare a unor campanii de cercetări, finalizate cu achiziţionarea unui număr impresionant de materiale etnografice (1.230 de obiecte şi 160 fotografii) care, organizate tematic, au constituit suportul primei expoziţii etnografice.

Ambele activitati au avut un real succes si au ajutat elevii să-si lărgească sfera de cunoaştere in domeniul biologiei, ecologiei, geografiei şi istoriei locale intr-o maniera relaxata si placuta.

La activitati elevii au fost insotiti de prof. Holzer Rodica, Florea Andreea, Neagu Razvan, Pantea Carmen si Rusu Daiana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s