Activitati Scolare si Extrascolare

“Daruieste un zambet de sarbatori”

Cu ocazia mult asteptatelor Sarbatori de iarna elevii de la Colegiul Tehnic Turda s-au implicat intr-un proiect numit “Daruieste un zambet de sarbatori”. In acest sens, elevii liceului nostru au demarat mai multe actiuni incepute in urma cu o saptamana si care au constat in:

– o campanie de voluntariat prin care presedintele si vicepresedintele consiliului de elevi Ursu Raluca si Berdianu Larisa au vandut elevilor ceai si biscuiti in pauze pentru colectarea de fonduri, din care au fost realizate pachetele pentru copii;

– implicarea elevilor de la CTT in colectarea de fonduri (donatii) banesti, jucarii, articole de imbracaminte;

– realizarea unor ateliere de creatie in care elevii au realizat obiecte decorative de sarbatori.

Campania “Daruieste un zambet de sarbatori” a inceput prin vizitarea sectiei de pediatrie de la spitalul Municipal Turda cu ocazia zilei de Sf. Nicolae, unde elevii din corul scolii alaturi de reprezentanti ai consiliului de elevi au colindat si oferit pachete copiilor si batranilor bolnavi internati in spital, urmand ca aceasta campanie sa continue si cu ocazia Sarbatorilor de Craciun cand elevii vor face o vizita si la Gradinita Sociala din Turda unde vor continua sa imparta cadouri oferite cu drag din sufletul lor de copii.

Profesorii implicati in cadrul campaniei „Daruieste un zambet de Sarbatori” sunt prof.dr. Florea Andreea, prof. religie Sarb Ioana si prof. economie Boar Mariana si corul de elevi de la CTT.

Scopul acestei campanii a fost acela de a determina elevii sa se implice activ in viata comunitatii, sa constientizeze importanta pe care trebuie sa o acordam celor din jurul nostru si in special celor bolnavi sau cu nevoi speciale si nu in ultimul rand, sa invete ca multumirea sufleteasca este de nepretuit cand daruiesti din suflet si primesti in schimb un zambet oferit din adancul inimii.

DSC03871   DSC03880  DSC03877 DSC03868         DSC03887 DSC03858

 

Activitati 2017-2018Activitati extrascolare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s